Juuste modelleerimine inglise keeles

Minu vennatütar tahab oma juustega mängida, sa saad teda löögi ja teda harjata ja teda peksma. See on ka tõesti imendunud, et tahtmine teha kogu ilu ilusaks, võib ühe palmiku panna kuus korda, iga kord kinnitades neile juuksed, või kinnitades need klambritega. Ma tõesti ihaldan kooli etendusi ja esitan neile. Tema hiljuti loodud Screams of Screams oli siiski originaalne ja ma sooviksin täiuslikku soengut ja riietust. Alguses oli mu emal mitu nöörit, mille külge on kinnitatud vibud. Siis see ilus tüdruk ütles, et ei, ei, ja jälle mitte. Ma näen juhitud juuste puhul kenamaks ... ja see algas. Pool tundi filmimist ka nende modelleerimine. Ta vaatas imeliselt nagu oluline printsess. Kui ta oli siis rikutud tüdrukutega, muutis ta oma mõtteid üsna kiiresti. Praegusele mitte lisades, et näituse algusest on möödunud juba rohkem kui kaks tundi. Järsku ... muutis ta täiesti ideed ja kõnes kõlas see nii vähe, et ma ei taha, mida ma ei mäleta printsessist, mida palju tema alluvaid. Ta laenas uue soengu, kinnitades juuksed lahtise kokana. Sest nagu ta eespool ütles, harjutame nüüd oma juukseid ja seda me tegime väga kiiresti. Tema ema mulle ja veel kakskümmend minutit oli valmis.

VaricoBoosterVaricoBooster - Tunne oma jalgade kergus ja võitluses veenilaienditega!

Kontrollige, kuhu juuksenõelad osta