Esimene tookoha maaratlus

Varsti pärast lõpetamist pidin ma tööd otsima ilma ettevalmistusi valmistamata. Ma leidsin ta kohalikus toidupoes. Seetõttu oli see ebatavaline, kuigi mõõdukalt meeldiv kogemus. Sageli ei ole keegi - ükski boss ega teised töötajad - selle pealkirjaga ette nähtud. Mulle öeldi, et see praegusest ajast umbes selle ajastu kohta ilmub ja minu jaoks tööd leida.

Loomulikult ei ole toiduainete poe positsioon eriti oluline, ja on ka aspekte, millest isik, kes on viimane, harjub looma teisel poolel, ei tea. Seetõttu teeb töötaja, kelle koolitust hooldatakse pärast hooletust, alati palju tarbetuid vigu, mis sageli toovad kauplusele kahju. Kahjud, mille eest tööandja vastutab vastavalt tööeeskirjadele.Posneti soojuse xl & nbsp; maksuseadmete teenusekursus on standard kõigis suurtes toidupoodides. See suurendab operatsioonide tõhusust ja vähendab kahjumit. Suureformaadilised kauplused on Poolas olnud üle kahe aastakümne, neil on olnud piisavalt aega sellise koolituse meetodite parandamiseks. Uue kassapidaja või kassapidaja väljaõpe on võimeline täitma spetsiaalselt määratud koolitaja tänapäeval, madalama taseme tööandja huvides. Uued kogenud inimesed aitavad ka uutel starteritel. Kindlasti oli meil kõigil soodushinnaga ostmisel võimalus kuulda, kuidas uus kassapidaja küsib kassast kassast toote koodi meeldetuletust.Järgmiste aastate jooksul olen ostud soodushinnaga kauplustes. Minu arvates õpivad uued inimesed nüüd kiiremini. Ma ei nõustu sellega, et praeguses etapis suureneb poolakate keskmine intellektuaalne tase järsult. Ma olen rohkem sõltuvuses mõtlemisest, et tänased koolitusmeetodid on arenenud. Oleme olnud vabaturumajanduses, sest suhteliselt hiljuti ja de facto arendame seda pidevalt. Kuid kui oluline on ettevõtte tellimise idee koolitada töötajaid korralikult.Suurepärane pakutav abi on vaba konkurentsi tegelikkuses väga tõsine. See ütlus on muutumas ilmseks, samuti toidukäitleja müügitöötaja kassaaparaadi teenindamise maksumus, kuid nüüd, kümmekond aastat pärast esimeses elemendis tuvastatud sündmusi, leiate endiselt juhid, kes ei nõustu töötajate rakendamisega. Ma olen natuke selliseid juhte - see on ideaalne.